TEL: 06 28540934EMAIL: info@vlsanitas.nl

RESULTATEN


Na 4 jaar van behandelen hebben we veel uitdagende opdrachten gekregen. Hieronder ziet u een greep uit de resultaten die wij hebben mogen behalen met de laserbehandelingen.

Superman


Ruin Engels volbloed, 11 jaar
Helaas voor hem is hij in de sloot gevallen en kon er niet meer op eigen kracht uit komen.

De eerste dagen na het ongeluk is hij behandeld met pijnmedicatie en antibiotica. Zes dagen nadat de wond is ontstaan, is hij voor het eerst behandeld met lasertherapie. Dit is het resultaat na twee weken, met 5 laserbehandelingen.


Spike


Reu, Chihuahua, 6 jaar.

Bij spike is een tumor verwijderd. Na de operatie was er te weinig huid over om het weer mooi dicht te hechten. Er zijn toen kleine sneetjes op de huid van de achterpoot gemaakt, om het wat meer rek te geven. Met behulp van laserbehandelingen zijn deze wonden weer mooi genezen. Spike is 2x per week behandeld, met zichtbaar duidelijk resultaat.


Kas


Border Collie; 2 jaar.

Na een aanrijding met een auto heeft Kas een open wond op zijn spronggewricht. Gelukkig is het kapsel intact gebleven en zijn er geen spieren en pezen beschadigd.
Er zijn pinnen geplaatst door zijn dijbeen en scheenbeen. Deze zijn aan de binnen- en buitenkant met elkaar verbonden. Al na 4 weken zijn de pinnen verwijderd. Na 2,5 maand en 15 behandelingen was er nagenoeg niets meer van de wond te zien.


Global


KWPN dressuurpaard. 10 jaar.

Na een ongeval in de wei is Global behandeld door een dierenarts die zijn kootholte heeft gehecht en 10 dagen in drukverband heeft gezet. Na het verwijderen van het verband zijn we direct gestart met lasertherapie met als resultaat dat na 14 dagen en 6 behandelingen de wond weer mooi gesloten was.

Onze werkwijze

Huisdieren worden behandeld op indicatie van dierenkliniek Basic Vets. Door de dierenarts zal eerst een diagnose gesteld worden, alvorens er met een laserbehandeling gestart zal worden.
De lasertherapie zal plaats vinden op de vestiging aan de Prisma 100 te Sliedrecht. Afspraken voor laserbehandeling bij huisdieren kunnen alleen bij deze vestiging gemaakt worden via telefoonnummer: 0184-413724.

Voor de behandeling van paarden en andere grote dieren is eerst een bezoek van een dierenarts noodzakelijk voor het stellen van een diagnose en een behandelplan. De lasertherapie behandeling zal plaatsvinden waar het dier zich bevindt. Afspraken voor paarden en andere grote dieren kunnen via Veterinaire Laserpraktijk Sanitas gemaakt worden door te bellen met telefoonnummer: 06 28540934 of 06 54384901

Wilt u meer informatie?

CONTACT
    Om spam te voorkomen vragen wij u onderstaande code over te typen.

    captcha

    Copyright 2017. Alle rechten voorbehouden.